Xbox Game Pass krijgt in januari drie verrassende games

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 18:00
still image xbox game pass 2 ea play title cardsf1620123579
Microsoft heeft als verassing drie nieuwe games toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Opvallend is dat Microsoft dit nergens van te voren heeft aangekondigd. Normaal gebeurt dit wel, maar het is in ieder geval een leuke verassing. Daarnaast heeft Xbox ook bekendgemaakt welke games er nog meer in januari zullen verschijnen in een blog.
De game bibliotheek van Xbox is drie nieuwe titels rijker. Dit is onverwacht, er is namelijk geen aankondiging vanuit Xbox gekomen dat de games zouden worden toegevoegd. Onlangs is wel bekend geworden welke titels deze maand verdwijnen van de Game Pass.

Welke games worden aan de Game Pass toegevoegd?

De drie games die al aan de Game Pass zijn toegevoegd zijn Gorogoa, Olija en The Pedestrian. Alle drie de games zijn speelbaar op de Xbox en PC en hebben ook de mogelijkheid om via Cloud Gaming gespeeld te worden. Naast Gorogoa zijn de games die worden toegevoegd vrij nieuw en zijn de reviews ook erg positief. Het is het dus zeker waard om de drie games uit te proberen.
De drie games zijn dus momenteel te spelen als je abonnee bent van de Xbox Game Pass of de onlangs hernoemde PC Game Pass. Daarnaast is het ook al duidelijk geworden welke games er nog meer in januari naar de Game Pass komen. Dit zijn Embr, Mass Effect Legendary Edition, Outer Wilds, Speluncky 2 en The Anacrusis. Deze games zullen allemaal verspreid aan het begin van deze maand worden toegevoegd.