Deze films komen in 2022 naar Netflix

News
zondag, 06 februari 2022 om 15:00
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Netflix heeft op YouTube een preview gedeeld waarin de films worden getoond van Netflix die dit jaar naar de dienst komen. Te zien is dat Netflix een hoop verschillende soorten films naar de dienst gaat brengen, dus voor iedere abonnee zal er wel iets tussen zitten.
Voor streamingdiensten wordt het steeds belangrijker om met eigen films en series te komen. Veel grote producenten van films en series beginnen namelijk een eigen streamingdienst dus Netflix moet flink inzetten op het uitbreiden van het eigen aanbod.

Wat voor films komen er naar Netflix?

Er komen films aan uit veel verschillende genres zoals komedie, mysterie en drama. Ook is opvallend dat er veel bekende acteurs in de films zitten.
Voor Red Notice werden ook drie bekende acteurs ingehuurd om een rol te spelen en dit zorgde er voor dat de kosten van de film erg opliepen. Netflix lijkt veel geld over te hebben voor nieuwe films en blijft dit doen.
Er is een film die zeker groot kan worden en dat is Knives Out 2. Netflix hoopt hier namelijk prijzen mee te winnen, maar er komen ook genoeg andere films uit. Alle films zijn te zien in de preview hieronder:
Netflix zegt dat er iedere week een nieuwe film op de dienst zal verschijnen. Abonnees hebben dus iedere week weer iets op Netflix om naar uit te kijken. Netflix moet ook wel ervoor zorgen dat abonnees blijven zitten bij de dienst, want binnenkort wordt HBO Max gelanceerd in verschillende landen zoals Nederland en dit kan een grote concurrent worden voor Netflix.