Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 5)

Article
zondag, 06 februari 2022 om 16:00
vi punch2f1634638889
Er is een nieuwe maand begonnen. Toch houden velen van ons zich nog bezig met games en films die ze vorige maand, of zelfs vorig jaar even oversloegen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Chris

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Arcane
Arcane is de nieuwe animatie-serie gebaseerd op League of Legends. Nu heb ik geen LoL-achtergrond, maar ook zonder die kennis is deze serie best interessant. Met diverse, zich ontwikkelende karakters en door elkaar lopende verhaallijnen over macht, de gevaren van magie en een onderdrukte onderklasse is de wereld van Arcane complex maar blijvend interessant. Het is een Leuke serie waarin veel gebeurt met geschifte personages die zo uit Borderlands weggelopen hadden kunnen zijn.
Dan is het wel weer jammer dat het seizoen met een enorme cliffhanger eindigt en je dus maar moet afwachten of er een volgend seizoen komt. Als het goed is komt dat er inderdaad, maar met alle voortijdige annuleringen tegenwoordig ben ik helemaal geen fan van dergelijke fratsen.

Marcus

Uitgespeeld:
Gekocht:
Gekeken: Eternals
Tja, wat is er te zeggen over Eternals? Ik hoorde overal dat dit de slechtste MCU-film was sinds Thor: The Dark World en ergens snap ik dat wel. Ik zou Eternals persoonlijk niet ‘slecht’ noemen, maar hij is voor mij niet veel beter dan 'wel okee'. Er zijn wat momenten die eruit springen, maar in een film die in twee en een half uur eigenlijk nooit echt momentum opbouwt kun je niet tevreden zijn met een paar sterke momenten.
pokemon legends arceusf1614608120

Arend

Uitgespeeld: -
Gekocht: Pokémon Legends: Arceus
Gekeken: -
Ik ben wat laat op het feestje maar ik heb Pokémon Legends Arceus gehaald. Ik moet zeggen ik was het eigenlijk niet van plan omdat ik dacht dat de game te langzaam zou gaan voor mijn persoonlijke voorkeur, maar dat bleek niet waar. De game speelt prima weg en het compleet maken van de Pokédex voelt echt goed. Het is echt een leuk spel om op de bank weg te spelen en de tijd voorbij te laten vliegen.
deltarune chapterf1631780584

Arran

Uitgespeeld: Deltarune Chapter 1 en 2
Gekocht: -
Gekeken: -
Deltarune stond al een tijdje op mijn Switch, maar ik was nog in dubio of ik niet moest wachten op de volledige game. Plots besloot ik dat ik niet meer kon wachten. Undertale vind ik fantastisch, dus deze prequel brandde in mijn zak. Gelukkig ben ik ervoor gegaan, want ook Deltarune is een pareltje. Nu nog wachten op het volgende hoofdstuk...