Geliefde Marvel-films nu te zien op HBO Max

News
vrijdag, 10 juni 2022 om 15:30
hbo max 1 scaledf1702049380
HBO Max is nu een paar maanden in Nederland en het aanbod is zeker niet om je neus voor op te halen. Natuurlijk kun je er van alles zien van Warner Bros. en DC. Maar opvallend genoeg komt er nu ook een aantal geliefde Marvel-films naar de streamingdienst.
Marvel kent veel geliefde personages, maar er zijn er maar weinig die zo geliefd zijn als Spider-Man. Deze held heeft bovengemiddeld veel films gehad en de meeste zijn positief ontvangen. Een aantal van de meest geliefde films is nu te zien op HBO Max.

Spider-Man trilogie van Sam Raimi nu op HBO Max

De Spider-Man films hebben op het moment niet echt een vast thuis om ze te streamen. Maar vijf van de oudere films zul je voorlopig op HBO Max kunnen kijken. Het gaat daarbij om de Sam Raimi-trilogie met Tobey Maguire en de twee Amazing Spider-Man films met Andrew Garfield. Alle vijf zijn ze vanaf vandaag (10 juni) te zien.
Een aantal van deze films stond eerst op Netflix, maar daar zijn ze nu niet meer te zien. Wel kun je daar nog terecht voor Spider-Man: Into the Spider-Verse, Spider-Man Homecoming en de beide Venom-films. Een allesomvattende deal is er dus nog niet met HBO Max.

Komt Spider-Man: No Way Home ook naar HBO Max?

Wellicht kun je je nog herinneren dat er ook berichten waren dat megahit Spider-Man: No Way Home naar HBO Max zou komen. Dat was het gevolg van een content-deal tussen Sony en WarnerMedia die vooral gold voor Oost-Europa. Hoewel er nu dus iets van die samenwerking relevant blijkt voor Nederland, zijn films uit de trilogie met Tom Holland nog niet op één populaire streamingdienst te kijken.

Populair Nieuws