De beste series voor HBO Max om in de gaten te houden

Article
zaterdag, 29 januari 2022 om 9:00
hbo maxf1650354911
HBO Max komt in 2022 naar Nederland. Op de nieuwe streamingdienst van HBO zullen we veel bekende series en films kunnen zien, maar er zullen ook veel nieuwe series verschijnen. Wij vertellen je naar welke series je echt mag uitkijken.

Gremlins: Secrets of the Mogwai

Wie zich de Gremlins films voor de geest haalt zal zich waarschijnlijk vooral de schattige de schattige Gizmo herinneren en de hilarische scenes van de Gremlins die dood en verderf zaaien in New York tijdens kerst. De Gremlins waren zeker geen lieverdjes, maar HBO komt dit jaar met een animatie-serie gebaseerd op deze schattige knuffels/kleine monsters.
De serie zal als een prequel fungeren en ruim voor de films spelen. In de serie zal de Chinese winkeleigenaar Sam Wing te zien zijn die als 10-jarige Gizmo ontmoet en samen met hem door het platteland reist, waar ze samen wezens uit de Chinese folklore bevechten. De serie lijkt wat Pokémon invloeden te gaan hebben, maar wel een eigen identiteit te bevatten. Wij zijn in ieder geval benieuwd of de jonge Sam zich aan de Gremlins basisregels weet te houden!

Peacemaker

Na zijn verschijning in The Suicide Squad was het een kwestie van tijd voordat WWE worstelaar John Cena zijn rol als Peacemaker opnieuw op zou pakken. De nieuwe serie in het DC universum wordt deels geregisseerd door James Gunn, wat geen onbekende van de Suicide Squad is.
Peacemaker zal onderdeel uitmaken van het DC Extended Universe en acht episodes lang zijn. De serie verschijnt al in januari en februari op HBO Max, dus nog voordat HBO Max in Nederland te zien is. Wij zullen dus nog even geduld moeten hebben voor we Peacemaker kunnen streamen.

Dune: The Sisterhood

Met het succes van de bioscoopfilm Dune nog vers in het geheugen willen we eigenlijk maar één ding: méér Dune! Deze serie moet daar voor gaan zorgen. De serie zou gebaseerd zijn op de prequel op Dune, het boek Sisterhood of Dune. geschreven door Brian Herbert (de zoon van Frank Herbert) en Kevin J. Anderson, die samen de originele boekenserie van Dune uitgebreid hebben.
The Sisterhood vertelt de jonge jaren van de Bene Gesserit, terwijl tegelijkertijd het Ruimtegilde en de Mentat-scholen vorm krijgen. Deze serie gaat dus een hoop achtergrondinformatie geven over hoe de wereld van Dune ontstaan is.

House of the Dragon

Deze serie behoeft nauwelijks nog introductie. House of the Dragon is de prequel van Game of Thrones die volledig draait om House Targaryen, de voorouders van een van de series' meest geliefde karakters, Daenerys Targaryen. De serie gaat 200 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones spelen en heeft een bijzonder uitgebreide cast. Als de serie de productiewaarden van GoT ook maar weet te benaderen gaat dit zeker een serie worden om naar uit te kijken.
nbzntzvbrsxa52xutz2qyf 970 801f1641554945

The Sex Lives of College Girls

Als er een prijs zou bestaan voor meest uitdagende titel zou die zeker naar deze serie gaan. In de praktijk valt dat allemaal wel mee. De serie draait om vier jonge vrouwen die voor het eerst naar de universiteit gaan en bij elkaar in een studentenhuis terecht komen. De vier hebben heel verschillende achtergronden en moeten zich samen een weg banen door het studentenleven.
De serie draait vooral om vriendschappen, het voldoen aan verwachtingen van ouders, schoolverplichtingen en alles wat er bij opgroeien komt kijken. De serie is sinds november vorig jaar op HBO Max te zien en werd bijzonder goed ontvangen. Kijken dus!

Succession

Succession loopt al wat langer en is inmiddels aan zijn derde seizoen toe. De serie volgt de familie Roy, een rijke familie die een groot mediaconcern bezit. De gezondheid van vader Logan gaat achteruit en de kinderen zijn er al de kippen bij om hun deel van de buit op te eisen.
Vader raakt in een coma voordat hij de overdracht goed heeft kunnen regelen, wat een politieke oorlog tussen de overige familieleden veroorzaakt. De serie werd goed ontvangen en bekeken en heeft al diverse BAFTA, Golden Globe en andere prijzen gewonnen. Het derde seizoen kwam in de laatste maanden van 2021 naar HBO Max en een vierde seizoen is al bevestigd. Je hoeft dus niet bang te zijn een serie met een cliffhanger te kijken.
westworldf1574773274
Dit was een klein overzicht van de beste series die je op HBO Max in de gaten moet houden zodra de streamingdienst in Nederland beschikbaar komt. Uiteraard is dit overzicht bij lange na niet compleet, met Starstruck, The Other Two, The White Lotus, Westworld Seizoen 4, Made For Love, The Flight Attendant en nog veel meer heeft HBO nog heel wat ijzers in het vuur om van 2022 een prachtig serie-jaar te maken.

Populair Nieuws