Deze acteur heeft wel wat ideetjes voor James Bond

News
woensdag, 11 januari 2023 om 15:30
james bond no time to die stillf1632921944
Daniel Craig is gestopt als James Bond en een vervanger is nog niet bekend. Dat betekent ook dat we niet weten hoe de volgende Bond wordt. Maar acteur Henry Golding weet wat hij met de rol zou doen.
Er wordt druk gezocht naar een nieuwe James Bond. Dat betekent ook dat elke acteur die aan de eisen van de rol voldoet geregeld de vraag krijgt of hij is benaderd. Dat geld ook voor Henry Golding, bekend van Crazy Rich Asians.
Bij de Golden Globes vroeg Variety of hij in gesprek is geweest met Bond-producer Barbara Broccoli. Het antwoord was nee, al weet hij dat er gesprekken gaande zijn met andere acteurs. Wel wist Variety erachter te komen wat Golding met Bond zou doen. De acteur laat weten dat hij een zeker mysterieus gevoel, een bepaalde charme en een knap uiterlijk naar de rol zou brengen.
Dat wil alleen niet zeggen dat Golding bijzonder geïnteresseerd is in de rol. Hij zou graag in een James Bond-film verschijnen, maar wie hij daarin speelt is voor hem niet belangrijk. Hij zou zelfs de rol van OddJob op zich nemen als het betekende dat hij in een James Bond-film te zien zou zijn.

Wie wordt de volgende James Bond?

De vraag is natuurlijk wie wel kans maakt op de rol. Golding voldoet met zijn 35 jaar redelijk aan de leeftijdsvoorkeur van de producers. Maar volgens de laatste geruchten is Aaron Taylor-Johnson koploper. Er zijn ook berichten dat Lucien Laviscount uit Emily in Paris kans maakt.