Details over Battlefield 2042 modus Hazard Zone gelekt

News
dinsdag, 17 augustus 2021 om 10:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Naast de gebruikelijke modi die we kennen uit de franchise, zal Battlefield 2042 ook komen met Hazard Zone. Er is nog weinig over bekend, maar er zijn nu nieuwe details over de modus gelekt.
Liefhebbers van singleplayer-campagnes zullen met een grote boog om Battlefield 2042 heen moeten lopen. EA en DICE hebben er namelijk voor gekozen om geen solo avontuur aan de game toe te voegen en volledig te richten op de multiplayer. Het paradepaardje daarvan is ongetwijfeld All-Out Warfare, maar Battlefield 2042 krijgt daarnaast nog meer modi.
Eén van de nieuwe modi is Hazard Zone, waar tot nu toe nog maar weinig officieel bekend over is gemaakt. Twitteraar temporyal, die bekendstaat om het dataminen van de Battlefield games, heeft via het social media-platform nu alleen nieuwe details bekendgemaakt over Hazard Zone.

Hoe zit Hazard Zone in elkaar?

Zoals eerder gespeculeerd lijkt de modus tussen Escape From Tarkov en The Hunt: Showdown. Spelers zullen in squads rondlopen op de map - waarbij de Orbital map in ieder geval een plek is waar Hazard Zone gespeeld kan worden - en moeten verschillende opdrachten uitvoeren, zoals het vergaren van data.
Spelers kunnen daarbij vijandelijke AI soldaten tegenkomen die zullen patrouilleren in tanks of helikopters. Of squads ook hun concurrenten kunnen uitschakelen en wat het einddoel in de modus precies is, dat is nog onduidelijk. Wel lijkt het zeker dat Hazard Zone een compleet andere modus is dan dat we gewend zijn van de Battlefield-franchise.
Meer duidelijkheid over de modus zullen we in ieder geval krijgen op 22 oktober, wanneer Battlefield 2042 uitkomt. Maar misschien krijgen we ook eerder al informatie, want in september zal EA nog een open beta voor de populaire shooter organiseren.

Populair Nieuws