Cyberpunk 2077 Patch 1.3 details bekendgemaakt

News
dinsdag, 17 augustus 2021 om 11:00
cyberpunk 2077f1665048605
De volgende grote Cyberpunk 2077 Patch is onderweg. Cyberpunk 2077 Patch 1.3 is de naam van de volgende grote update en CD Projekt RED heeft nu de eerste details uit de doeken gedaan voor de update. Zo wordt de gameplay nog verder aangepakt om deze voor de spelers te optimaliseren.
Een releasedatum voor Cyberpunk 2077 Patch 1.3 is er nog niet, maar wat er allemaal aangepakt wordt is wel al duidelijk. Zo komen er een aantal grote gameplay updates, zoals een aanpasbare mini-map. Deze kun je nu naar hartenlust inzoomen of juist uitzoomen. Op deze manier kun je een beter overzicht krijgen van wat er allemaal in de buurt te vinden is. Vooral voor het rijden in Night City is dit handig.
Ook de kosten die je maakt voor het resetten van je perks gaat omlaag. Hierdoor kunnen spelers vrijer experimenteren met verschillende builds zonder dat dit zware in-game gevolgen heeft. In-game moet je namelijk een Tabula e-Rasa kopen om je Perk points te resetten. Waar dit 100.000 eurobucks kost, gaat deze prijs omlaag naar 13.200 eurobucks na de update.
Verder worden er ook wat kleinere aanpassingen gemaakt. Zo wordt de quest waarin spelers Clouds bezoeken vroeg in de game aangepast. In een korte video laat CD Projekt RED precies zien hoe de quest op de schop gaat.
Het enige wat nu nog ontbreekt voor Cyberpunk 2077 Patch 1.3 is de releasedatum. Die heeft het Poolse bedrijf achter de game nog niet uit de doeken gedaan. Sinds de release vorig jaar heeft het bedrijf wel flink wat gesleuteld aan de game om deze in een daadwerkelijk speelbare staat te krijgen. Inmiddels is dat enigszins gelukt en is de game ook weer te vinden in de PlayStation Store al wordt nog steeds afgeraden om de game te spelen op een base PS4.
Tijdens een livestream vandaag maakt CD Projekt RED waarschijnlijk nog meer details bekend over de patch. Tevens wordt de eerste gratis DLC verwacht tijdens de stream. Deze begint om 18.00 uur Nederlandse tijd.