Eerste Call of Duty Vanguard teaser onthuld

News
dinsdag, 17 augustus 2021 om 10:00
call of duty vanguardf1629184227
Activision Blizzard heeft de eerste teaser van Call of Duty Vanguard uit de doeken gedaan. De bijna twee minuten-durende teaser toont een scala van beelden die alvast de toon zetten voor de nieuwe shooter. De game wordt dit jaar door Sledgehammer gemaakt, de makers van Call of Duty WW2.
Uit de beelden valt op te maken dat we met de nieuwe game inderdaad teruggaan naar de Tweede Wereldoorlog. Verschillende settings uit de oorlog met Nazi-Duitsland komen tevoorschijn. Zo zien we de koude winter in een door de oorlog vernietigd huis, de felle zon die schijnt op granaten in een woestijngebied en komt ook een bosgebied voorbij. Gameplaybeelden worden in de trailer alleen nog niet getoond.
Call of Duty Vanguard staat namelijk gepland om via Call of Duty Warzone officieel onthuld te worden. De game wordt in de battle royale-titel van Activision Blizzard onthuld op 19 augustus om 19.30 uur Nederlandse tijd. Uitgever Activision heeft al laten weten dat de onthulling op hetzelfde moment in iedere speellijst te zien is op de Verdansk-map
Check de teaser hieronder zelf!

Call of Duty Vanguard lekt uit

Eerder deze maand lekte het bestaan van Call of Duty Vanguard al uit. Hierdoor werd onder andere bekend dat de game weer een cross-gen release krijgt. Ook de setting lekte hierdoor al voor de eerste teaser uit. Na de officiële onthulling later deze week wordt gehoopt dat naast de eerste gameplay ook direct duidelijk wordt wanneer de game verschijnt. Een releasedatum is immers nog niet bekend.