Battlefield 2042 open beta komt in september

News
vrijdag, 23 juli 2021 om 11:00
battlefield 2042 battlefield 6 2f1623244005
Battlefield 2042 krijgt een open beta. Zo maakt DICE bekend tijdens EA Play. De Battlefield 2042 open beta komt in september uit. Toch is dat niet het enige wat DICE en EA tijdens EA Play onthuld hebben.
Hoewel Battlefield 2042 een open beta krijgt, betekent dat niet direct dat iedereen daadwerkelijk vrij is om de beta te spelen. Alleen gebruikers die de game in de pre-order zetten en leden van EA Play krijgen namelijk toegang tot de beta. Wat er precies in de beta zit, is nog niet bekendgemaakt. Dat gebeurt op een later moment.
Ripple Effect Studios, voorheen Dice LA, heeft daarnaast de modus onthuld voor Battlefield 2042 die al een tijdje in mysterie gehuld zat. Het betreft Battlefield Portal, een moduis waarin spelers op zes maps uit Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2 en Battlefield 3 zelf potjes op kunnen zetten. In de modus tref je de wapens uit de oude games aan, zijn de eigenschappen van personages te selecteren en kun je zelfs met een logic editor werken. Laatstgenoemde is er om de ervaring van de game aan te passen.

Battlefield 2042 open beta kort voor de release

De open beta van Battlefield 2042 komt dus ergens in september uit. Dat is relatief kort voor de release van de game. Die komt namelijk op 22 oktober 2021 uit. De game verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en PC. De game wordt uitgegeven door EA.
Tijdens EA Play zijn nog nog meer aankondigingen voorbijgekomen. Zo komt er namelijk een remake van Dead Space aan. De game komt alleen naar next-gen consoles en PC, maar heeft nog geen releasedatum gekregen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties