‘Details gelekt van 2K LEGO racing game’

News
maandag, 20 maart 2023 om 16:30
Wie denkt aan LEGO-games zal tegenwoordig vooral denken aan de verschillende games die gebaseerd zijn op Star Wars, Marvel, DC en andere bekende franchises. Maar er zijn geruchten dat er heel andere LEGO games op komst zijn. Van één van die titels zijn nu nieuwe details gelekt.
Ongeveer een jaar geleden was er een gerucht dat LEGO een partnerschap was aangegaan met game-uitgever 2K. Daaruit moesten minstens drie games voortkomen, te beginnen met een LEGO voetbalgame die rond het WK in Qatar uit moest komen. Die is er nog altijd niet, dus het leek misschien alsof het hele gerucht niet waar was.
Maar nu zijn er via Reddit afbeeldingen online opgedoken van een andere game die onder die deal viel. Er zou namelijk ook een open-world racing game gemaakt worden. Volgens Nick Baker van XboxEra is deze game inderdaad in ontwikkeling en heet hij LEGO 2K Drive. Insider Gaming bevestigt deze naam en beweert dat er een gesloten bèta test gaande is.

Wat is LEGO 2K Drive?

Het is niet helemaal duidelijk of LEGO 2K Drive inderdaad open world is. De gelekte afbeeldignen tonen iets dat net zo goed een traditionele kartracer kan zijn, waarbij er losse circuits zijn in verschillende thema’s. Uiteraard kan er uit latere officiële beelden iets anders blijken.
Wanneer LEGO 2K Drive uit zou moeten komen is nog even de vraag. Als er inderdaad momenteel een bètatest gaande is, kan de release al over een paar maanden zijn, afhankelijk van hoe de bèta verloopt. Wat er is geworden van de voetbalgame is onduidelijk en er zijn ook nog altijd geen geruchten over wat de derde LEGO-sportgame is waar 2K aan werkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties