‘Death Stranding Director’s Cut komt ook naar PC’

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 17:00
death strandingf1576745741
Death Stranding Director’s Cut is onlangs uitgebracht voor de PlayStation 5, maar lijkt nu ook te verschijnen op de PC. Dit is mogelijk ook de eerste game met Intels XeSS-ondersteuning.
Het lijkt erop dat Death Stranding Director’s Cut toch geen PlayStation exclusive zal blijven. Volgens een uitgelekt persbericht van Intel, verkregen door VideoCardz, blijkt dat de ontwikkelaars momenteel Intels Xe Super Sampling (XeSS) AI-opschalingstechnologie willen gebruiken voor Death Stranding Director’s Cut. Dat blijkt uit een statement van 505 Games, de uitgever van de PC-versie van Death Stranding.
Death Stranding Director’s Cut werd in september uitgebracht voor de PlayStation 5. De game had verbeterde visuals, nieuwe missies en verschillende nieuwe functies die niet beschikbaar zijn in het origineel voor de PlayStation 4.

Death Stranding 2 in de maak?

Daarnaast zal er mogelijk ook een Death Stranding 2 in de maak zijn. Hideo Kojima heeft namelijk in november een foto gedeeld, waarin er wordt gewerkt aan een nieuw project. Fans dachten de acteur Norman Reedus te spotten op deze foto. Daarnaast heeft Reedus eerder verteld dat er een vervolg van Death Stranding komt en dat Kojima en PlayStation druk bezig waren met het uitwerken van details. Een tweede deel lijkt dus goed mogelijk te zijn.
Helaas wordt in het gelekte persbericht niet vermeld wanneer Death Stranding Director’s Cut precies zal verschijnen op de PC.

Populair Nieuws