Death Stranding 2 mogelijk in de maak

News
zaterdag, 27 november 2021 om 8:00
death stranding dificultad recomendadaf1594892950
Hideo Kojima heeft op Twitter een foto gedeeld die mogelijk hint naar een tweede Death Stranding game, omdat acteur Norman Reedus te zien is, die de hoofdrol vertolkte in Death Stranding.
Hideo Kojima, directeur Kojima Productions, heeft op Twitter een foto gedeeld waarin je ziet dat er wordt gewerkt aan een nieuw project. Op de foto zie je verschillende mensen in een studio. Van de persoon in de witte trui denken fans dat dat acteur Norman Reedus is. Reedus had de hoofdrol in de game Death Stranding, waardoor mensen denken dat dit nieuwe project het tweede deel wordt van de game.
Het idee van een tweede deel op Death Stranding is helemaal niet zo gek, eerder heeft Reedus namelijk gezegd dat er een vervolg van Death Stranding komt. Hij vertelde dat hij dacht dat Kojima en PlayStation bezig waren met het uitwerken van de details voor een vervolg. Nu hij dus ook op de foto is gespot, lijkt het voor de hand liggend dat dit voor Death Stranding 2 is.
Geoff Keighley, de organisator en presentator van The Game Awards, reageerde op de tweet met de ogen-emoji. Hoewel dit niks hoeft te betekenen hebben Keighley en Kojimo een goede band. Hierdoor denken fans dat het nieuwe project tijdens The Game Awards wordt onthuld.

Nieuwe divisie Kojima Productions

Daarnaast heeft Kojima Productions een nieuwe afdeling geopend die zich focust op films, series en muziek. Er zijn hiervoor nog geen projecten aangekondigd, maar misschien dat de foto hier ook naartoe kan verwijzen.
Death Stranding is sinds 2019 beschikbaar op de PlayStation 4. Dit jaar kwam er een verbeterde versie naar PlayStation 5.