Unieke PS5 features Death Stranding Director's Cut getoond op gamescom 2021

News
woensdag, 25 augustus 2021 om 22:04
death strandingf1593412116
Tijdens de State of Play in juli werd de Death Stranding Director’s Cut bekendgemaakt voor de PS5. Op de Opening Night Live show voor gamescom 2021 zijn de unieke features nu getoond door middel van een gameplay trailer.
Bij de aankondiging van de Death Stranding Director’s Cut is door Hideo Kojima onthuld dat de nieuwe versie voor de PS5 en PS4 een aantal unieke features gaat krijgen. Daar werden er al een paar van uit de doeken gedaan, maar werd er nog niet veel van getoond. Daar is nu verandering in gekomen.
Tijdens de nieuwe, uitgebreide gameplay trailer op gamescom 2021 zijn namelijk de unieke features van de Director’s Cut getoond. Zo krijgen spelers toegang tot een aantal unieke wapens, gloednieuwe missies, kunnen boss fights zo vaak worden gespeeld als je maar wil en meer.
Bekijk hieronder de nieuwe gameplay trailer voor Death Stranding Director’s Cut:

Nog meer moois op gamescom 2021

Naast Opening Night Live heeft de organisatie van gamescom 2021 nog meer dingen gepland, ondanks dat de beurs niet op de normale manier kan doorgaan. Zo zijn er de komende dagen onder andere interviews met ontwikkelaars gepland en zullen er meer beelden van games worden getoond. Check hier wat je nog allemaal van gamescom 2021 kan verwachten. Daarnaast heeft Xbox dinsdagavond al haar eigen livestream gehouden, waarbij onder andere een nieuwe controller is aangekondigd en nieuwe trailers zijn getoond.