Norman Reedus: 'Ik denk dat Death Stranding 2 eraan komt'

News
maandag, 30 augustus 2021 om 10:00
death strandingf1593412116
Fans van Death Stranding kunnen uitkijken naar de Director’s Cut die binnenkort uitkomt. Maar daar blijft het mogelijk niet bij, want Norman Reedus zegt dat Death Stranding 2 mogelijk ook eraan komt.
Hideo Kojima werd afgelopen week 58 jaar oud en de legendarische ontwikkelaar gaf toen aan dat hij voorlopig niet van plan is om met pensioen te gaan, zo lang hij creatieve ideeën heeft. We kunnen in de toekomst dus nog wel een paar games van Kojima verwachten en mogelijk weten we de eerste daarvan nu al.
Acteur Norman Reedus, die de hoofdrol speelt in de eerste Death Stranding, geeft namelijk in een interview met IGN Brazilië aan dat hij in onderhandeling is over een vervolg. “Ik denk dat we Death Stranding 2 gaan doen. De game is nu in onderhandeling”, vertelt de Amerikaanse acteur. Meer details kan Reedus nog niet delen, maar als er nog wordt onderhandeld, zal de productie van de titel waarschijnlijk ook nog niet begonnen zijn.

Meer Death Stranding op komst

Fans zullen dus waarschijnlijk nog wel een paar jaar geduld moeten hebben voor Death Stranding 2, maar ze kunnen binnenkort wel uitkijken naar de release van Death Stranding Director’s Cut. Tijdens Opening Night Live werden de exclusieve features van deze versie getoond, waaronder nieuwe missies, unieke wapens en de mogelijkheid om boss fights zo vaak te spelen als je maar wil.
Daarnaast werkt Kojima mogelijk ook aan een andere game. De ontwikkelaar zou eerder dit jaar namelijk in onderhandeling zijn met Microsoft, om een exclusieve titel voor de Xbox consoles te maken.