Opening The Book of Boba Fett al jaren geleden voorspeld

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 17:30
Acteur Patton Oswalt heeft de opening van The Book of Boba Fett jaren geleden voorspeld in een speech die hij gaf in Parks and Recreation. De Star Wars-serie is sinds 29 december 2021 te zien op Disney+.
Bijna negen jaar geleden voorspelde acteur Patton Oswalt de opening van the Book of Boba Fett in Parks and Recreation. Collider meldt dat Oswalt's personage, Garth Blundin in seizoen 5, aflevering 10 vertelde over zijn droom over hoe Boba Fett ontsnapt van de dood nadat hij in de Sarlacc pit is gevallen.
Het is misschien nog indrukwekkender dat Oswalt de scene grotendeels heeft geïmproviseerd. In een interview met Observer werd hem gevraagd welk gedeelte van de speech vanuit hem kwam en welk van de schrijvers. Hij vertelde toen dat er niks in het script stond en dat er alleen stond 'Garth begint te speechen'. Er werd volgens Oswalt geen 'cut' geroepen dus hij bleef maar door praten en begon in paniek te vertellen over Star Wars.

The Book of Boba Fett is nu te zien

Sinds 29 december 2021 staat The Book of Boba Fett op Disney+. In de serie volgen we het verhaal van premiejager Boba Fett die wist te overleven na de gebeurtenissen uit Star Wars: Return of the Jedi uit 1983. Boba Fett gaat samen met huurling Fennec Shand terug naar Tatooine om een gebied te claimen dat ooit van Jabba the Hutt was.