Deadpool 3 foto toont schokkend plotpunt

News
maandag, 04 december 2023 om 15:30
deadpool 2f1699535069
Er zijn nieuwe foto's opgedoken van de Deadpool 3 opnames. Die tonen bovendien een grote spoiler, zo lijkt het. Mogelijk is de dood van een groot personage in aantocht.
Er zijn nieuwe setfoto's van Deadpool 3, die een intens gevecht tonen tussen Hugh Jackmans Wolverine, Ryan Reynolds' Deadpool en de beruchte vijand Sabertooth. Het ziet er bovendien naar uit dat ook de afloop van het gevecht te zien is in deze foto's.
Er zijn eerder confrontaties geweest tussen Wolverine en Sabertooth, die eerder werd vertolkt door Tyler Mane en Liev Schreiber in de X-Men-films. De foto's suggereren dat Sabertooth zijn nieuwste gevecht met Wolverine niet overleeft. Het is niet duidelijk of Mane of Schreiber terugkeert als Sabertooth.

X-Men betreden het MCU via Deadpool 3

Het was al langer bekend dat Hugh Jackman terug zou keren in Deadpool 3, maar over Sabertooth was nog niets aangekondigd. Zijn aanwezigheid en schijnbare dood zijn dan ook een onvewacht element in de film.
Mogelijk heeft Deadpool 3 nog meer verrassingen in petto. In ieder geval wordt het een interessante film, want nu Deadpool onderdeel is van het MCU, wordt dit één van de eerste films in dit universum waarin een grote rol is weggelegd voor X-Men personages. Hoeveel van deze personages een langere MCU-toekomst heeft, is natuurlijk de vraag.