'Dead Island 2 zal dit jaar nog getoond en uitgebracht worden'

News
vrijdag, 15 april 2022 om 11:30
dead island 2 charactersf1649942960
We hebben al heel lang niks meer gehoord van Dead Island 2, de nieuwe game in de Dead Island-reeks. Maar volgens een insider zal de game dit jaar nog opnieuw worden aangekondigd én uitgebracht.
Dead Island 2 heeft tot nu toe een moeilijke ontwikkeling achter de rug. De zombie game werd voor het eerst getoond in 2014, maar de ontwikkelaar destijds, Yager Development, werd een jaar later van het project gehaald. Toen werd de ontwikkeling overgenomen door Sumo Digital, maar ook die studio is van het project gehaald. Sinds 2019 werd Dambuster, een interne studio van uitgever Deep Silver, aan Dead Island 2.
We hebben daardoor ook al niks meer van de game gezien sinds 2014 en velen denken dan ook dat Dead Island 2 nooit het daglicht zal zien. Maar misschien zal de game toch nog uitgebracht worden en een stuk sneller dan verwacht.
Colin Moriarty laat namelijk in zijn podcast Sacred Symbols weten dat de release van Dead Island 2 nog dit jaar zal zijn, zo meldt VGC.

Teken van leven van Dead Island 2

Het is niet de eerste keer dit jaar dat we horen dat er nog actief wordt gewerkt aan Dead Island 2. In februari gaf insider Tom Henderson nog aan dat het project nog steeds in ontwikkeling is en mogelijk dit jaar opnieuw getoond gaat worden. Met een bevestiging van Moriarty lijkt het er dus echt op dat Dead Island 2 in 2022 uit de dood op zal staan.

Populair Nieuws