Dead Island 2 releasedatum en omschrijving gelekt

News
donderdag, 18 augustus 2022 om 12:00
dead island 2 charactersf1649942960
Dead Island 2 is al ontzettend lang in ontwikkeling en veel mensen begonnen al te geloven dat de game er nooit meer zou komen. Maar dit jaar heeft de game al een paar keer een teken van leven getoond. Nu lijkt de releasedatum zelfs gelekt.
De bekende lekker Wario64 heeft een pagina voor Dead Island 2 gevonden op de Amerikaanse Amazon. De game staat daar al langer in de database, maar het zou nu gaan om een nieuwe pagina, in plaats van de pagina die er al jaren staat. Bovendien staat er veel nieuwe informatie vermeld.
Een belangrijk stukje informatie is de releasedatum. De game zou volgens Amazon namelijk uitkomen op 3 februari 2023. Dat lijkt geen placeholder te zijn, aangezien het niet de laatste dag van een maand of kwartaal is. Ook valt deze datum niet in een weekend of een andere dag waarop een game release onwaarschijnlijk is.
Naast de releasedatum is ook de box art en een uitgebreide beschrijving te zien. In de game is Los Angeles totaal overrompeld door zombies. Jij bent geïnfecteerd en “meer dan alleen immuun”, dus het is aan jou en een paar andere resistente mensen om de wereld, of in ieder geval Los Angeles te redden.

Klopt deze releasedatum van Dead Island 2?

Dit alles is nog niet officieel aangekondigd. Toch doet de volledigheid van de informatie vermoeden dat het nog wel eens waar kon zijn. Er zijn vermoedens dat de game op gamescom 2022 getoond gaat worden, dus wellicht weten we snel hoe de vork in de steel zit.

Populair Nieuws