Nieuwe Marvel Disney+ serie vanaf nu te zien

News
donderdag, 18 augustus 2022 om 12:30
she hulkf1654110865
Er is weer een nieuwe Marvel serie op Disney+ verschenen. De allereerste aflevering van She Hulk Attorney at Law is namelijk vanaf vandaag op de streamingdienst te bekijken.
She Hulk Attorney at Law vertelt het verhaal van Jennifer Walters, het nichtje van Bruce Banner. Net als haar neef kampt ze met het probleem dat ze nu Hulkachtige krachten heeft. In She Hulk Attorney at Law moet Jennifer haar leven als een advocaat en als een Hulk weten te combineren. In de trailer hebben we ook al kunnen zien dat Bruce haar het één en ander probeert te leren en haar helpt om met haar nieuwe krachten om te gaan. Daarnaast heeft She-Hulk nog een bijzondere gave, ze praat namelijk net als Deadpool in zijn films tegen de kijkers.
Naast de Hulk maken ook andere bekende gezichten van de Marvel Cinematic Universe deel uit van de serie. Zo waren in de trailer ook al Wong van de Doctor Strange films en Abomination van de eerste Hulk film te zien.

She-Hulk Attorney at Law is de laatste Marvel serie van fase 4 op Disney+

She-Hulk Attorney at Law eindigt samen met de aanstaande Black Panther: Wakanda Forever film fase 4 van de Marvel Cinematic Universe. Na de nieuwe Black Panther film gaat fase 5 namelijk in 2023 van start met de Ant-Man Quantum Mania film.
Tijdens San Diego Comic Con vorige maand, liet Marvel een complete tijdlijn zien van alle film- en serieprojecten die tot en met fase 6 gaan uitkomen. De film die fase 6 gaat afsluiten is Avengers Secret Wars en dit belooft een grotere film te worden dan Endgame.