Breath of the Wild 2 releasedatum onthuld

News
woensdag, 14 september 2022 om 9:00
the legend of zelda breath of the wild 2 e3 2021f1623828046
Het heeft even mogen duren, maar het vervolg op Breath of the Wild heeft een releasedatum. Deze is onthuld in een nieuwe Nintendo Direct. Ook heeft de game eindelijk een titel: Tears of the Kingdom.
Toen de geruchten over de Nintendo Direct van vandaag op begonnen te laaien leek het een goede dag te worden voor Zelda-fans. Er werd het nodige beweerd over bijvoorbeeld ports van The Wind Waker en Twilight Princess. Maar de echte attractie was dat de werkelijke titel van 'Breath of the Wild 2' zou worden onthuld, nadat Nintendo die naar eigen zeggen wegens spoilers geheim hield.
Uiteindelijk bleek alleen die laatste onthulling daadwerkelijk in de Direct te zitten. Vanaf nu mogen we de volgende Zelda officieel The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom noemen. Hoe dat precies een spoiler had kunnen zijn is nog een beetje de vraag.
De onthulling ging ook gepaard met een nieuwe trailer voor de game. Hierin zin we verschillend oude reliëfs die interessante dingen uitbeelden, vermoedelijk over de voorgeschiedenis van de game. Ook zien we nog meer van Link op avontuur door de lucht. hij berijdt daarbij een soort stenen vogel. Een nieuw logo van de game onthult ook een bijzondere gedaante van het Master Sword, dat er in de vorige trailer enigszins gehavend uit zag.

Wanneer is de release van Tears of the Kingdom?

We hebben ook eindelijk mogen horen wanneer de nieuwe Zelda moet verschijnen. We moeten nog even geduld hebben, maar de game komt wel in de eerste helft van 2023 uit. Om precies te zijn verschijnt Tears of the Kingdom op 12 mei 2023.

Populair Nieuws