Zijn er nog meer The Witcher spin-offs op komst?

News
vrijdag, 30 december 2022 om 15:00
the witcher netflix 1f1637926320
NetflixThe Witcher leidde eerder al tot de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf en nu kunnen fans sinds een paar dagen ook genieten van The Witcher: Blood Origin, maar kunnen fans nóg meer spin-offs verwachten? Declan De Barra, de showrunner van de meest recente spin-off, lijkt er wel op te hinten.
In een interview met Radio Times vertellen Lauren Schmidt Hissrich, showrunner van The Witcher, en Declan De Barra, showrunner van Blood Origin, hoe die laatste serie tot stand kwam. De twee showrunners bedachten het concept achter de serie toen ze de reis van Geralt en Ciri in kaart probeerden te bedenken: ‘’We probeerden uit te vogelen waar het verhaal naar toegaat, maar konden dat niet beantwoorden zonder te weten wat er gebeurd is voor de Conjunction of Spheres – we moesten weten wat de elven wilden,’’ aldus De Barra. ‘’Dus maakte ik een groot moodbord met hoe het er voorheen uitzag, en dat werd de basis van de serie.’’

Showrunner hint op meer The Witcher spin-offs

De Barra heeft veel lof voor Andrzej Sapkowski, de auteur van de boeken waar de games en series op gebaseerd zijn. Daarbij hint hij gelijk op meer spin-offs in de wereld van The Witcher:
Fans kunnen in ieder geval uitkijken naar het derde seizoen dat volgend jaar zomer uitkomt. Ook is de serie al vernieuwd voor een vierde seizoen, maar dan wel zonder Henry Cavill.