Black Panther 2 productie is wederom stopgezet

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 15:30
black panther 2 aangekondigd 153956f1605521315
Net nu het leek alsof de opnames van Black Panther 2 eindelijk weer door konden gaan, moeten de productie nu wederom stop worden gezet. Er is een COVID-19 uitbraak op de set geweest, wat nu leidt tot nog een pauze.
Het zijn onzekere tijden voor de game- en filmindustrie. COVID-19 heeft al enorm veel roet in het eten van veel projecten gegooid, en helaas is ook Black Panther 2 nu slachtoffer. De productie van deze tweede film op de Marvel superheld is eerder al stopgezet vanwege blessures van hoofdrolspeler Letitia Wright, en nu moet de productie wederom stop worden gezet. Volgens een melding van THR zijn meerdere mensen die betrokken zijn bij de productie positief getest op het coronavirus.
Eind 2021 is de productie van Black Panther 2 al stopgezet vanwege een schouderblessure bij actrice Letitia Wright. Zij speelt Shuri, de zus van T'Challa en heeft een ontzettend belangrijke rol in het verhaal. Na een stunt liep zij deze blessure op. Alle andere scènes waar Wright niet voor nodig was zijn al geschoten, maar nu is zij toch echt nodig. Helaas moet het team achter Black Panther 2 wederom een pauze nemen. Vooralsnog staat de film voor 2022 op de planning. Er is nog geen aankondiging gemaakt dat de releasedatum wordt verplaatst.

Veel Marvel-projecten in 2022

2022 belooft een goed jaar te worden voor Marvel, en deze is met Spider Man: No Way Home eigenlijk al van start gegaan. Binnenkort komen ook de films Doctor Strange 2 en Thor Love and Thunder uit. Beiden beloven een grote indruk te gaan maken op het publiek. De slechterik uit Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de officiële titel van Doctor Strange 2, is al geteased via een LEGO set.