De nieuwste Halo serie gaat niet iedereen blij maken

News
donderdag, 18 maart 2021 om 12:30
halo infinitef1632209469
De nieuwste Halo serie, die op streamingdienst Paramount+ komt te verschijnen, is nu al niet erg geliefd bij de fans van Halo. Zo zijn ze bang dat de acteur die Master Chief gaat spelen, het hoofdkarakter van de games en ook de verfilming, niet opleeft tegenover de gameversie. Wat vindt Halo producent Kiki Wolfkill hiervan?
Master Chief, die gespeeld gaat worden door Pablo Schreiber, wordt de centrale karakter van de Halo serie. Karakter Cortana gaat hoogstwaarschijnlijk ook een grote rol spelen in de Paramount+ verfilming. Halo serie producent Kiki Wolfkill bespreekt verschillende verwachtingen van de fans en hoe je ze niet altijd blij kan maken.

Halo serie verwachtingen

‘’Hoe geef je een ander perspectief aan karakters en hun reis een mening, zonder respect te verliezen van hun vroegere reizen en de dingen waar mensen van hielden tijdens die oude reizen van de populaire Halo karakters. Het is een constante uitdaging. Er zijn verschillende lasten die in de verfilming gaan dat de game niet heeft. Dus als we enige vrijheid zien om verschillende ideeën te ontdekken of de karakters anders te laten voorkomen, pakken we die kansen.’’

‘’Het is geweldig om te zien hoe toegewijd de Halo-fans zijn. Maar het is ook erg moeilijk omdat er veel verschillende perspectieven meespelen in deze serie. Op een gegeven moment kun je niet iedereen tevreden stellen. Je moet je eigen stem ook naar voren brengen.’’

Kiki Wolfkill en de rest van de crew weet wat er meespeelt met deze serie. Maar ze weten ook dat ze niet gelimiteerd kunnen zijn tot de Halo games en de verwachtingen die door de fans gecreëerd zijn.
halo wars 2f1615976117

Release Halo serie

We moeten nog een tijdje wachten totdat we de verfilming kunnen zien. Zo komt de serie ergens in het eerste kwartaal van 2022 op Paramount+ te staan. Heb jij hoge verwachtingen voor de Halo serie? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws