Wordfeud is weer razend populair

News
donderdag, 18 maart 2021 om 13:00
wordfeud 2f1594024386
Wie kent het niet, Wordfeud. Als je gedacht had dat de tijd van deze game op je telefoon voorbij was, dan heb je het goed mis! Wordfeud heeft een gigantische comeback gemaakt. Sinds de eerste lockdown heeft de app een gigantisch aantal terugkerende en ook nieuwe spelers gekregen. Kort gezegd, de Nederlandse Scrabble-app is terug!
Iedereen is ondertussen de lockdown en het alleen maar thuis zitten wel beu. Mensen zijn massaal dus weer gaan zoeken naar een leuke tijdsbesteding. Wordfeud wist dit plekje op te vullen en gaf enorm veel mensen een dagelijks plezier. De Scrabble-app is in 2020 gedurende de lockdown ruim 500.000 keer gedownload, dat blijkt uit een onderzoek die Sensor Tower deelt met het AD.
De groei dat de app heeft gekregen is ten opzichte van 2019 gestegen met 4 procent en vergeleken met 2018 met ruim 16 procent. De app heeft een enorm aantal terugkerende spelers ontvangen, maar ook heel veel nieuwe spelers.

Wordfeud populariteit stijgt sinds de lockdown

Toen de eerste lockdown vorig jaar begon kreeg Wordfeud ineens enorm veel populariteit, in die maand werd het al 104.000 keer gedownload. En dat is alleen maar op gaan lopen, er was zelfs één dag (dinsdag, 22 maart) waar de app 7.000 keer gedownload is. Sinds 2015 is de app al 3,6 miljoen keer gedownload en dat zal niet snel stil gaan liggen zolang we dagelijks vanuit huis moeten werken.
Speel jij Wordfeud nog steeds of begint het weer te kriebelen om opnieuw te beginnen? Laat het ons weten!

Populair Nieuws