Halo serie release gepland voor begin 2022

News
vrijdag, 26 februari 2021 om 7:00
xgn google image
De langverwachte Halo serie released in het eerste kwartaal van 2022. De serie is dan te zien op Paramount+. Het uitkomen van de serie betekent een einde aan maar liefst acht jaar wachten.
De Halo-serie heeft een lange weg afgelegd sinds de aankondiging. De serie werd tegelijkertijd aangekondigd met de Xbox One, en zou ontwikkeld worden door Xbox Entertainment Studios. Na de sluiting van deze studio in 2014, werd de serie overgegeven aan Showtime, die de serie de laatste 7 jaar in ontwikkeling heeft gehad.
In 2019 ging de productie van de serie dan eindelijk van start, maar even later gooide het coronavirus roet in het eten. David Nevins, creatief directeur bij Showtime, gaf de serie dan eindelijk een releasedatum in een interview met de nieuwssite Deadline.

Halo serie gaat over oorlog met Covenant

Pablo Schreiber neemt in de serie de rol van Master Chief op zich. “Het heeft alle opwinding van de games, met de nog veel persoonlijkere ervaring van de Spartans”, vertelt Nevins. De serie zal het verhaal vertellen van het 26e eeuwse conflict tussen de mensheid en de Covenant.
Halo zal te zien zijn op de nieuwe streamingdienst Paramount+. Eerder werd al bekend dat een reboot van Criminal Minds daar ook te zien zal zijn. Het is dus nog even afwachten waar we deze series in Nederland kunnen kijken.

Populair Nieuws