De Halo Infinite kerst update is uit

News
woensdag, 22 december 2021 om 16:30
halo infinite multiplayerf1642348001
De gratis kerst update voor Halo Infinite is momenteel beschikbaar. Je kan dus momenteel verschillende items, waaronder armor aanschaffen in het thema van kerst. Daarnaast is het ook mogelijk om tien dagen lang kerstcadeaus te verdienen, door het spelen van bepaalde gamemodi.
343 Industries, de studio achter de nieuwe game Halo Infinite, heeft de kerstupdate van dit jaar uitgebracht. In deze feestelijke periode is het mogelijk om allemaal items te krijgen in kerstthema waaronder armor, wapens en tags. Je kan ook kerstcadeaus verdienen door challenges te doen.

Hoe lang duurt de kerst update?

Het kerstthema blijft in Halo Infinite tot en met 4 januari 2022. Het verdienen van kerstprijzen stopt eerder, namelijk op 30 december zal al de laatste mogelijkheid zijn om één van de tien kerstcadeaus te verdienen.
Momenteel is het dus al mogelijk om in de kerststemming te komen in Halo Infinite. Kijk ook zeker naar alle kerstitems die 343 Industries aan de game heeft toegevoegd, want het zijn er een hoop. Ook kan je kijken of je al een kerstcadeau kan verdienen.
Een hoop games krijgen rond deze tijd speciale kerst uitbreidingen, maar dat gaat niet overal even goed. Er kwam bijvoorbeeld veel kritiek op een kerstoutfit in Battlefield 2042, deze is uiteindelijk ook geschrapt. Daarnaast is ook het Yule Festival van Assassin's Creed Valhalla verlengd, omdat door een bug niet iedereen het speciale festival van de game kan spelen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties