Age of Empires IV-regisseur verlaat Relic Entertainment

News
woensdag, 22 december 2021 om 16:00
age of empires ivf1633105703
Quinn Duffy, regisseur en design director van Age of Empires IV heeft besloten om Relic Entertainment te verlaten. Hij heeft 24 jaar bij het bedrijf gewerkt en heeft nu besloten te stoppen.
Na 24 jaar te hebben gewerkt bij Relic Entertainment, heeft Quinn Duffy, design director en regisseur van Age of Empires IV besloten de ontwikkelaar te verlaten. Duffy heeft zijn vertrek bekendgemaakt via zijn LinkedIn-profiel door bij de laatste maand van zijn dienstverband december 2021 te markeren. Wat hij nu gaat doen, is nog niet bekend.
Age Of Empires IV is dit jaar gelanceerd voor de PC en heeft al verschillende content updates gehad, zo kwam vorige maand de Winter 2021-update uit, met ruim honderd aanpassingen.

Projecten voor Age Of Empires IV

Duffy begon in 1998 bij Relic Entertainment en was toen progression en economy designer voor de game Homeworld. Vervolgens werd hij gepromoveerd tot hoofdontwerper en gameplay-lead voor Impossible Creatures en werkte later aan games waaronder Warhammer 40.000: Dawn of War en Company of Heroes. Duffy werd in 2016 regisseur van Age of Empires IV, en uiteindelijk design director voor de game.

Populair Nieuws