Kerstevenement Assassin's Creed Valhalla duurt nog iets langer

News
woensdag, 22 december 2021 om 15:00
valhalla3f1609772330
Het kerstevenement van Assassin's Creed Valhalla genaamd het Yule Festival zal wat langer gaan duren. Dit komt omdat het evenement momenteel nog niet voor iedereen beschikbaar is en Ubisoft pas in januari met een oplossing voor de bug kan komen.
Wegens het succes van Assassin's Creed Valhalla komt er nog steeds veel nieuwe content naar de game, zoals een grote uitbreiding in 2022. Daarnaast komen er ook veel dingen naar de game zoals, bijvoorbeeld tijdelijke evenementen. Eén van deze evenementen is het Yule Festival dat net als vorig jaar rond kerst wordt gehouden, maar sommige spelers zullen deze kerst niet kunnen deelnemen aan het festival.

Yule Festival niet voor iedereen beschikbaar

Op 16 december is het Yule Festival van start gegaan, maar door een bug blijkt dat een aantal spelers niet kunnen deelnemen aan het festival. Ubisoft is op de hoogte van de bug, maar kan niet snel met een oplossing komen. Door de feestdagen zal er dus ook pas in januari een oplossing komen.
Ubisoft probeert spelers dus te compenseren door het evenement niet te eindigen op 6 januari 2022, maar het langer door te laten gaan. Het is niet duidelijk tot wanneer het festival dan zou duren, maar in ieder geval kan dan iedereen deelnemen aan het evenement. Helaas betekent het wel dat sommige spelers dus niet deel kunnen nemen aan het Yule Festival tijdens kerst zelf.