'PS Plus games voor januari 2022 weer gelekt'

News
woensdag, 22 december 2021 om 17:00
playstation plusf1629368547
Dealabs heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd voor het voortijdig lekken van de nieuwe PS Plus line-up. Ook voor januari lijken de game via deze site gelekt te zijn.
Normaal maakt Sony de PlayStation Plus games voor de nieuwe maand op één van de laatste dagen van de maand ervoor bekend. Maar, net als de voorgaande maanden, lijken de gratis titels wederom gelekt te zijn. Zo weten we misschien al vóór de kerst welke gratis games we volgend jaar bij het PS Plus abonnement te spelen krijgen.
Al maanden is Dealabs de plaag van Sony door voortijdig de games te lekken die we te spelen krijgen. Als zij het dit keer weer bij het goede eind hebben, krijgen we komende maand Deep Rock Galactic, DiRT 5 en Persona 5 Strikers te spelen.
2278401 11f1640187788

Nog meer gratis PS Plus games in januari

De kans is groot dat dit niet de enige titels zijn die we gratis kunnen spelen in januari. de afgelopen maanden hebben we van Sony al drie PC VR games te spelen gekregen, maar de beschikbaarheid van die games lopen eind deze maand af. De kans is groot dat we dan nieuwe PSVR games te spelen krijgen. Die games zijn nog niet gelekt. Sony heeft aangegeven de vijfde verjaardag van de PS VR over langere tijd te willen vieren, dus de kans is groot dat we nog extra veel Virtual Reality-plezier voorgeschoteld krijgen.
De nieuwe PS Plus games worden normaliter 29 december officieel bekend gemaakt en komen daarna op 4 januari beschikbaar.

Populair Nieuws