De Halo Infinite bonus voor Xbox Game Pass houders is bekendgemaakt

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 18:30
halo infinite 1f1637064363
Wie abonnee is van Xbox Game Pass Ultimate krijgt iedere maand iets extra's voor de Halo Infinite multiplayer. 343 Industries heeft bekendgemaakt welke bonus de abonnees deze maand zullen gaan krijgen.
Met Xbox Game Pass krijg je niet alleen games, maar dus ook bonussen in sommige games waaronder Halo Infinite. Deze maand krijgen de spelers een bundel bestaande uit items en XP. Een goede reden voor Xbox Game Pass abonnees om weer Halo Infinite te spelen.

Welke bonus krijgen Xbox Game Pass abonnees in Halo Infinite?

Spelers krijgen een skin voor de Warthog. Dankzij de skin krijgt het voertuig de bekende groene Xbox kleur. Dit is niet het enige voordeel dat spelers krijgen. Ook kunnen spelers dubbel XP verdienen in de game en krijgt de speler een mogelijkheid om een challenge die ze niet willen voltooien in te wisselen voor een andere challenge.
Er is meer aan de hand met Warthog skins. Een dataminer heeft namelijk skins gevonden voor de Warthog die erop zouden wijzen dat er in de toekomst een Buzz Lightyear crossover komt naar de game. Dit is een gerucht, maar aangezien Microsoft al eerder samen heeft gewerkt met Disney voor cross-overs denken spelers dat het goed mogelijk is dat dit er echt aan gaat komen.
Dat Microsoft zulke bonussen uitdeelt komt omdat het meer mensen wil overhalen om de Xbox Game Pass te halen. Dit kan het bedrijf doen door bijvoorbeeld nieuwe games zoals Rainbow Six Extraction naar de Game Pass te brengen, maar het bedrijf kan dus ook speciale items voor games weggeven.