'Nintendo komt in 2022 met nieuwe Fire Emblem'

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 18:00
fire emblem three houses 146947
Nintendo brengt mogelijk dit jaar een nieuwe Fire Emblem-game uit. Daarnaast zou Nintendo naar verluidt bezig zijn met een remaster van een andere populaire game.
Naar verluidt komt er dit jaar een nieuwe Fire Emblem-game uit voor de Nintendo Switch. Dat claimt Nate the Hate, een Nintendo-lekker, in een nieuwe podcastaflevering genaamd “Nintendo Switch 2022 Predictions”. De game zou betere graphics hebben in vergelijking met Fire Emblem: Three Houses en nieuwe gameplay-elementen. Naast deze game zal er mogelijk in 2023 volgens een rapport een remake komen van Fire Emblem: Genealogy of the Holy War.
Nate the Hate is daarentegen niet de eerste die beweert dat er een nieuwe Fire Emblem-game in ontwikkeling is of de eerste die denkt dat er een remake in de maak is. Dit is wel de eerste keer dat de dat er een jaartal wordt genoemd.

Wat kunnen we nog meer verwachten van Nintendo?

Verder vertelt hij ook dat hij van bronnen heeft vernomen dat Nintendo werkt aan een remaster van Metroid Prime, die volgens hem in de tweede helft van 2022 zal verschijnen. Daarnaast zou ook Xenoblade Chronicles 3 na ‘optimalisatieproblemen’ dit jaar worden aangekondigd en mogelijk volgend jaar uitkomen. Tot slot vertelt Nate dat Mario + Rabbids: Sparks of Hope waarschijnlijk wordt uitgesteld.