De gratis PS Plus Extra en Premium games voor december staan nu live

News
dinsdag, 20 december 2022 om 12:00
playstation plus newf1655289162
Vorige week maakte Sony bekend welke games in december toegevoegd worden aan PS Plus Extra en PS Plus Premium. Abonnees van deze diensten kunnen deze gratis games nu downloaden!
Elke maand voegt Sony nieuwe titels toe aan PS Plus. Vorige week maakte Sony bekend maar liefst twintig games deze decembermaand aan de dienst toe te voegen. De games zijn nu te downloaden en te spelen in de PS Store.
Deze maand staat de toevoeging van nieuwe games aan PS Plus Extra en PS Plus Premium vooral in het teken van diverse Far Cry games, Yakuza en Middle Earth. Daar blijft het niet bij, er zijn twintig nieuwe games toegevoegd, dus voor ieder wat wils!
De volgende games zijn nu beschikbaar in de PS Store:
Let op: de overzichtspagina van PS plus in de Store is nog niet bijgewerkt, maar je kan de games al wel zelf opzoeken en claimen. De overzichtspagina zelf zal in de loop van vandaag ook bijgewerkt worden.

PS Plus Extra en Premium: de games

In tegenstelling tot de PS Plus Essential games worden geclaimde games niet van jou. PS Plus Extra en PS Plus Premium bevatten een grote catalogus games van meer dan 300 (en voor PS Plus Premium zelfs meer dan 700) games die te spelen zijn zolang je abonnement loopt. Heb je nog geen abonnement, dan is dit je kans, Sony heeft namelijk een mooie kortingsactie lopen in de Store.
Maandelijks worden de gratis games voor de diverse PS Plus varianten bekendgemaakt. PS Plus Essential games komen altijd op de eerste dinsdag van de maand beschikbaar en worden de woensdag daarvoor bekendgemaakt. Voor PS Plus Extra en PS Plus Premium geldt dat deze de derde dinsdag van de maand beschikbaar komen en de woensdag daarvoor bekendgemaakt worden.