Koop PS Plus nu met mega-korting!

News
maandag, 12 december 2022 om 11:30
ps plus ps5f1631005854
Het zijn dure tijden, maar gamers kunnen nu enorm besparen op hun PS Plus abonnementskosten. Sony biedt alle PS Plus abonnementen nu namelijk aan met een enorme korting!
Het zijn dure tijden, maar Sony maakt het gamingleven een stuk voordeliger! Alle PS Plus abonnementen zijn nu enorm scherp geprijsd, voor zowel nieuwe abonnees als zij die hun abonnement hebben laten verlopen! Heb je dus tijdens Black Friday een PlayStation 4 of 5 weten te scoren of ben je al langer PlayStation gamer, maar heb je momenteel even geen PS Plus, dan is dit je kans!
PS Plus abonnees genieten veel voordelen. Zo krijgen PS Plus Essential abonnees elke maand drie gratis games, waaronder deze maand Mass Effect Legendary Edition, Biomutant en Divine Knockout. PS Plus Extra en PS plus Premium abonnees krijgen daarnaast toegang tot honderden games waaronder vele grote PlayStation exclusives zoals Stray, Returnal, Demon's Souls en de Uncharted games, Ubisoft games en game trials.
Deze week is PS Plus dus extra voordelig aan te schaffen, Sony geeft namelijk maar liefst 30 euro korting op alle abonnementsvormen. Let op, deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden die nog geen PlayStation Plus-abonnement hebben.. Voor PS Plus Essential betekent dat dus een korting van maar liefst 50 procent!
Nog niet duidelijk is of de korting ook in retail shops beschikbaar zal komen. De korting is beschikbaar tot 20 december, dus wacht niet te lang!
ps plus 1 1f1655970641

Nieuwe PS Plus Extra games later deze week

Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt. Aan het begin van de maand worden de gratis games voor PS Plus Essential toegevoegd, halverwege de maand komen de nieuwe toevoegingen voor PS Plus Extra en PS plus Premium beschikbaar.
De games voor PS Plus Extra en Premium voor december zijn nog niet bekend, de bekendmaking daarvan volgt waarschijnlijk later deze week. Het is sowieso een drukke week voor Sony, er wordt ook groot nieuws verwacht rond de nieuwe Marvel's Spider-Man 2 en de nieuwe film Spider-Man Across the Spiderverse.