De gratis PlayStation Plus games van maart 2021 zijn bekend!

  Sony is wat laat met de gratis PlayStation Plus games voor maart 2021, maar ze zijn eindelijk bekend. En Sony pakt ook komende maand flink uit! Deze maand worden PS4-bezitters flink in het zonnetje gezet, maar PS5-eigenaren worden niet vergeten!

  Sony pakt in maart namelijk voor PS5 bezitters uit met Maquette voor PlayStation 5. De game is onderdeel van de gratis PLayStation Plus games voor maart 2021, terwijl Destruction AllStars nog even gratis is. Voor PSVR brengt Sony komende maand Farpoint gratis naar de PSPlus line-up. PlayStation 4 bezitters krijgen op hun beurt gratis toegang tot Remnant: From the Ashes, die ook gratis voor PS5 spelers is. Exclusief voor PS4 is in maart Final Fantasy VII Remake. Deze game zal dus niet gratis zijn als PS5-versie. De flink uitgebreide upgrade die Square Enix naar de game brengt zal straks gewoon betaald moeten worden.

  Hieronder de tweet met de gratis PlayStation Plus games voor maart 2021:

  Gratis PlayStation Plus games voor maart 2021 zetten de traditie van gratis PS5-game voort

  Sony heeft sinds de release van de PlayStation 5 behoorlijk wat games gratis weggegeven. Eerst kwam Bugsnax gratis voorbij, waarna we nog onder andere met Destruction AllStars en Maneater aan de slag mochten. Vorige maand mochten we met Control: Ultimate Edition aan de slag op het nieuwe platform die nu nog gratis te downloaden is via de PlayStation plus line-up van februari 2021.

  Voor april weten we ook alvast één game die gratis is in de PlayStation Plus line-up. Tijdens de afgelopen State of Play heeft Sony namelijk bekendgemaakt dat Oddworld: Soulstorm gratis zal zijn vanaf de release op 6 april 2021.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.