Twitter werkt aan betaalde 'Super Follow' dienst

  Tijdens een investeerdersvergadering wist Twitter-directeur Jack Dorsey te melden dat het social media platform meer wil verdienen voor 2023. Hiervoor wordt gewerkt aan een nieuwe betaalde dienst genaamd Super Follow.

  Twitter

  Liefhebbers van Twitter kunnen hun hart ophalen. Directeur Jack Dorsey laat tijdens een investeerdersvergadering namelijk weten dat hij het bekende social media platform enorm wil uitbreiden om meer te verdienen in aanloop naar 2023. Daarbij laat hij ook weten dat Twitter werkt aan een betaalde dienst genaamd Super Follow en de plannen daarvoor zijn best bijzonder.

  Met de betaalde Super Follow dienst zou je namelijk toegang krijgen tot exclusieve Tweets van je favoriete Twitteraars. Of Twitteraars zitten te wachten op deze Super Follow functie is nog maar even de vraag, want Twitter werkt juist goed doordat het gratis is. Naast de nieuwe betaalde dienst kwam Dorsey met nog een paar nieuwe functies die bij Twitter aan het testen zijn.

  Andere functies

  Naast Super Follow kunnen we ook een Clubhouse-achtige functie verwachten. Twitter noemt deze functie Spaces en zou als een live-audio discussieplatform moeten zijn. Het lijkt een beetje op het concept van Clubhouse waarbij mensen in een ruimte vrij met elkaar de discussie aan kunnen gaan. Spaces van Twitter moet alleen niet zo exclusief worden als de beruchte app.

  Vorige maand heeft Twitter ook het Nederlandse Revue aangekocht, dat is een bedrijf die nieuwsbrieven publiceert. Twitter wil meer lange verhalen gaan vertellen via de dienst en zal functies die voorheen betaald waren, nu gratis aanbieden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.