Final Fantasy 7 Remake PS5 update en DLC onthuld

News
vrijdag, 26 februari 2021 om 10:00
final fantasy vii remake intergradef1614327381
Square Enix heeft tijdens de State of Play aangekondigd dat Final Fantasy VII Remake naar de PS5 komt. Via een speciale update kunnen huidige bezitters van de game gratis upgraden naar de betere PS5-versie. Dit zullen velen dan ook met plezier doen, want alleen als je upgradet kun je met de nieuwe Final Fantasy VII Remake Intergrade DLC aan de slag.
Op 10 juni brengt Square Enix de grote PlayStation 5 update voor Final Fantasy VII Remake uit. De update brengt onder andere verbeterde texturen, misteffecten en belichting met zich mee. Natuurlijk wordt ook de SSD goed gebruikt, wat zich vertaalt in snellere laadtijden. Tevens wordt er een fotomodus aan de game toegevoegd en krijgt de game nieuwe speelopties.
Er komen namelijk een Resolutie en Performance modi. Laatstgenoemde draait in een stabiele 60 FPS, terwijl de grafische modus de focus legt op de 4K resolutie. Wie de game al voor de PS4 kocht kan overigens gratis upgraden naar de PS5 versie en ook zijn opslagdata meenemen naar de next-gen Sony console. Alleen voor PS5 All Digital gebruikers is er een horde als je een fysieke versie van FF VII Remake hebt. Dan kun je niet gratis upgraden.

Final Fantasy VII Remake Intergrade brengt Yuffie

De nieuwe DLC content brengt daarentegen daadwerkelijk nieuwe content met zich mee. De speciale aflevering geeft je de controle over ninja Yuffie Kisaragi die Shinra infiltreert om een speciale Materia te stelen. Ook de DLC komt uit op 10 juni, maar het kostenplaatje is nog niet duidelijk.