LEGO maakt Batman fans zeer blij

News
dinsdag, 16 mei 2023 om 16:00
LEGO gebaseerd op superhelden is er momenteel genoeg, maar Batman was ooit één van de eerste superhelden waar LEGO-sets omheen gemaakt werden. Binnenkort worden fans van de Caped Crusader weer blij gemaakt met een gloednieuwe set. Er komt namelijk een set gebaseerd op de klassieke Batcave.
Binnenkort verschijnt The Flash in de bioscoop en één van de grote publiekstrekkers is de terugkeer van Michael Keatons versie van Batman. LEGO heeft dan ook zeer goede timing met een nieuwe set gebaseerd op de sfeervolle Batcave uit Batman Returns. De set kan dienst doen als zowel een speelset, als een pronkstuk op je plank.
Op het eerste gezicht zie je namelijk vooral een soort diorama van de Batcave door een groot gat in de vorm van het Batman-logo. Maar je kunt de set ook openvouwen voor veel meer details en een Batmobile. Verder zijn er knopjes aan de achterkant waaraan je kunt draaien om meer functies van de set te bedienen.
Qua figuurtjes zit je ook goed, met The Penguin, Catwoman, Alfred en Bruce Wayne. Uiteraard is ook Batman van de partij, zelfs in twee varianten. Ook Max Schreck, de schurk van Batman Returns, krijgt een figuurtje.

LEGO Batcave telt duizenden steentjes

Deze nieuwe LEGO set verschijnt op 8 juni en biedt uren bouwplezier. De Batcave telt namelijk 3981 steentjes. De prijs moet je misschien even in de gaten houden, want je moet wel 399,99 euro neertellen voor deze set.

Populair Nieuws