The Flash film met Ezra Miller toch weer op de rails

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 9:00
Het recente nieuws rondom Ezra Miller zorgt voor veel ophef bij Warner Bros. Ezra Miller is namelijk de grote ster van The Flash film die volgend jaar uit zou moeten komen. Of de film nog wel uitkomt is deze week in twijfel getrokken, nu lijkt er toch weer hoop te zijn voor het project.
In een statement aan Variety verklaart een woordvoerder voor Miller dat hen hulp en therapie krijgt voor hun complexe mentale gezondheidsproblemen. Miller zegt spijt te hebben van hun acties en biedt excuses aan. Miller is meervoudig opgepakt en in aanraking geweest met de politie voor opvallend en agressief gedrag de afgelopen maanden.
Miller zegt recent door een periode van intense crisis gegaan te zijn en dat hen nu pas snapt dat er sprake was van grote mentale problemen. Daarnaast zegt The Flash acteur er alles aan te doen om weer gezond en productief te zijn.
The Flash acteur speelt al sinds 2017 de bekende speedster van DC in de films en is nu aan de beurt om een eigen film te krijgen. Die film is helaas al wel een paar keer uitgesteld. Daarnaast is er in recent nieuws bekendgemaakt dat de Batgirl film compleet is geannuleerd. Dat deed alarmbellen afgaan omdat er al een tijd lang sprake is over het ontslaan van Ezra Miller door de problemen die de acteur veroorzaakte.
Miller heeft recent nog een inbreuk aanklacht gehad, omdat de acteur in had gebroken in een huis en daar drank had gestolen terwijl de bewoners er niet waren. Daarnaast is hen al twee keer opgepakt in Hawaï dit jaar voor verstoring van de orde en omdat hen iemand had aangevallen in een bar.

Hoe gaat het nu verder tussen Warner Bros. en Miller?

Na het statement over hulp en therapie zijn de alarmbellen weer wat stiller en is de kans groot dat de film gewoon uitkomt. The Flash koste namelijke 200 miljoen om te maken en Warner Bros. Discovery eiste dat Miller in therapie zou gaan en hun excuses zou aanbieden.
Sinds de samensmelting van Warner Bros en Discovery zijn er al een paar opschuddingen geweest binnen het film- en serielandschap van de bedrijven, zo zou het ook maar eens kunnen dat HBO Max er straks heel anders uit gaat zien of zelfs compleet vervangen wordt.
Als The Flash nog uitkomt dan zal de film vanaf 23 juni 2023 in de bioscoop draaien.

Populair Nieuws