The Flash brengt twee bekende villians terug

News
vrijdag, 24 december 2021 om 13:00
Warner Bros. heeft bevestigd dat twee grote acteurs uit Man of Steel zullen terugkeren in The Flash. Michael Shannon en Antje Traue staan namelijk beide op de castlijst voor de nieuwe DC-film.
Op de officiële website van Warner Bros. staat dat zowel Michael Shannon en Antje Traue zullen terugkeren in The Flash. Shannon speelde eerste General Zod in Man of Steel, terwijl Traue te zien was als Faora-Ul.
Dat zowel Zod als Faora terugkeren voor de nieuwe Flash-film, lijkt de film een groot crossover-evenement te geven. Hoe Zod zal terugkeren in deze film is nog onduidelijk, aangezien de villian eerder al twee keer eerder is overleden in het DC Extended Universe.
Wat opvallend is, is dat Henry Cavill, die Superman speelde in Man of Steel niet in de film verschijnt. Daarentegen speelt Sasha Calle wel in deze film als Supergirl.

Michael Keaton's Batman keert terug in The Flash

Naast de twee villians uit Man of Steel keert ook Michael Keaton terug als Batman in deze film. De acteur speelde voor het eerst Batman in de gelijknamige film uit 1989 van Tim Burton. Daarna speelde hij de rol weer in Batman Returns uit 1992. Het is dus alweer bijna dertig jaar geleden dat hij de rol op zich nam.

The Flash werd voor het eerst getoond tijdens de DC FanDome. De film is ingesteld om de beroemde Flashpoint-verhaallijn aan te passen, waardoor het DC Extended Universum opnieuw wordt opgestart.

The Flash staat gepland om eind 2022 uit te komen.