The Batman trailer toont duister randje

News
maandag, 24 augustus 2020 om 9:30
the batmanf1613463823
Dit weekend heeft het DC Fandome de eerste beelden van Batman">The Batman getoond. De nieuwe Batman-film met Robert Pattinson in de hoofdrol als de beste detective ter wereld staat voor 2021 op de planning. Opvallend is het duistere randje dat doet denken aan The Dark Knight-trilogie.
The Batman is de nieuwste film over de bekende superheld die in het daglicht onder de naam Bruce Wayne door het leven gaat. De film die voor 2021 op de planning staat wordt door Matt Reeves, bekend van de meest recente Planet of the Apes-trilogie. Bekijk de eerste teaser trailer nu hieronder.

The Batman trailer slechts tipje van de sluier

Opvallend is dat de trailer gemaakt is terwijl slechts 30 procent van de film opgenomen is. De productie werd eerder dit jaar onderbroken door het coronavirus. Dit is in sommige delen dan ook wel te zien, gezien er slechts een paar stukken meerdere keren in de trailer voorbij komen.
Toch neemt het niet weg dat de trailer een duistere toon heeft en veel van een noir wegheeft. Dit heeft mogelijk met de serieuzere interpretatie van The Riddler (Paul Dano) te maken die in het begin van de trailer getoond lijkt te worden. Ook vermoeden fans dat The Penguin (Colin Farrell) al in de trailer te spotten is.
De nieuwe film gaat het tweede jaar van Batmans carrière toelichten. Duidelijk is dan ook dat inspiratie wordt opgedaan van het bekende Batman: Year One-verhaal uit de stripboeken. De held is nog niet zo bekend, net als zijn schurken, en dus zal iedereen zich een weg moeten banen om het chaotische Gotham uit het slop te trekken.