De 6 beste DC FanDome 2020 highlights

  Tijdens het DC FanDome event deden Warner Bros. en DC flink wat nieuws uit de doeken. Wij hebben het evenement gevolgd en zetten alle onthullingen voor je op een rij. Maak je klaar voor flink wat Batman en Suicide Squad nieuws, waaronder een aantal nieuwe games en de eerste beelden van de komende films.

  DC en Warner Bros. hebben dit jaar flink uitgepakt met nieuws rondom Metropolis en Gotham. Met de fans van DC Comics, films en games op het puntje van hun stoel werd de ene na de andere toffe onthulling gedaan middels trailers, online panels en de nodige tweets.

  Zo werd er flink geteased naar de komende DC-series Black Adam, het nieuwe pak van The Flash en seizoen 3 van Titans. Daarnaast kwam de Netflix-serie Sandman aan bod, kregen we de subtitel van Shazam 2 -Fury of the Gods- te horen en leerden we dat de nieuwe Aquaman-film wat serieuzer zal worden. Ook wist Dwayne Johnson te melden dat Black Adam de Justice Society zal bevatten.

  De spotlights van DC FanDome 2020 waren gereserveerd voor Suicide Squad en Batman, waarvan veel nieuws voorbij kwam. Wij zetten hieronder het allemaal op een rijtje voor je!

  Robert Pattinson slaat raak als The Batman

  Natuurlijk was er een speciaal plekje gereserveerd voor Robert Pattinson die in het pak van de Dark Knight zal kruipen. In de komende film The Batman neemt hij het stokje over van Batman-acteur Ben Affleck. Pattinson heeft hoge verwachtingen waar te maken gezien zijn voorgangers waaronder Adam West, Christian Bale en Michael Keaton al voor flinke prestaties gezorgd hebben. Die verwachtingen lijkt hij waar te maken in de trailer die tijdens DC FanDome onthuld werd.

  Bekijk de trailer hierboven.

  Gal Gadot krijgt het in Wonder Woman 1984 aan de stok met Cheetah

  De langverwachte sequel van Wonder Woman kreeg tijdens DC FanDome een nieuwe trailer. Hierin zien we dat Wonder Woman herenigd wordt met een oude bekende, maar krijgen we ook beelden te zien van een jaloerse dame genaamd Barbara Minerva (Kristen Wiig). Zij krijgt superkrachten en gaat Wonder Woman te lijf als superschurk Cheetah als er in de stad chaos uitbreekt.

  De strijd tussen Cheetah en Wonder Woman lijkt centraal te staan in Wonder Woman 1984, maar er zal ook ruimte zijn voor het verleden van Wonder Woman zelf. Daarnaast belooft de film garant te staan voor een enorm spektakel volgens regisseur Patty Jenkins.

  Nieuwe beelden van Justice League: The Snyder Cut

  Toen Justice League in 2017 uitkwam was niet iedereen even blij met de film. De onvrede had er vooral meer te maken dat Zack Snyder het project verlaten had, waarna Joss Whedon de film overnam. Fans roepen al tijdens om een zogeheten Snyder Cut, want die zal volgens hun vele malen beter zijn dan de versie die nu in de schappen ligt.

  De Snyder Cut komt er en tijdens Dc FanDome kregen we nieuwe beelden te zien met een teaser trailer. The Snyder Cut komt binnenkort naar HBO Max en belooft flink wat nieuwe beelden (in totaal vier uur!) die je hierboven kunt zien!

  Batman is dood in Gotham Knights

  Tijdens DC FanDome was er ook ruimte voor games. Een van de games werd al een tijdje geteased met onder andere een cryptische tweet: Gotham Knights. De eerste beelden van Gotham Knights werden tijdens FanDome uit de doeken gedaan samen met flink wat gameplay.

  De game zal niet Batman in de hoofdrol hebben. Sterker nog, Batman lijkt dood te zijn in de aankomende titel. De Gotham Knights bestaande uit Robin, Red Hood, Nightwing en Batgirl, moeten het stokje van hem overnemen en de stad veilig houden van schurken. Ze krijgen het in de multiplayergame onder andere aan de stok met Mr. Freeze. Gotham Knights moet in 2021 verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One, PS5, Xbox Series X en PC.

  Check hier de reveal trailer van Gotham Knights.

  Alle castleden The Suicide Squad in de Roll Call trailer

  The Suicide Squad gaat weer op pad in een gloednieuwe film die in 2021 uit moet komen. Tijdens DC FanDome werd alvast een flinke dosis beelden onthuld waarin we kennis mogen maken met de DC schurken die Task Force X gaan vormen. Hierbij volgde de ene grote naam de andere op. Onder andere Margot Robbie (Harley Quinn), Idris Elba ( Bloodsport) en John Cena (Peacemaker) komen voorbij in de film van James Gunn.

  De film zal gen directe sequel worden van het eerste deel en belooft dingen heel anders te gaan doen dan andere superheldenfilm. Hierover meldde James Gunn meer in een tweet die hij kort na de trailer postte.

  Check de kleurrijke The Suicide Squad trailer hierboven!

  Een hele boze Superman in The Suicide Squad: Kill the Justice League

  Naast de komende Suicide Squad film komt er ook een game uit de stal van Rocksteady aan rondom Task Force X. De game werd onthuld met een toffe trailer die multiplayer-actie en een aantal gestoorde schurken garandeert. Harley Quinn, King Shark, Blood Shot en Captain Boomerang nemen het op tegen Brainiac die Metropolis belaagt.

  Ook Superman maakt zijn opwachting, maar hij is niet de superheld die we kennen. Hij is overgenomen door Brainiac en lijkt behoorlijk pissig te zijn. Of de rest van de Justice League ook in de macht van Brainiac is is aannemelijk gezien de titel van de game, maar niet bevestigd door Rocksteady.

  Kill the Justice League staat gepland voor een release in 2022 op PS5, Xbox Series X en PC. Check de trailer hierboven!

  Suicide Squad: Kill the Justice League

  Verkijgbaar vanaf 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.