Robert Pattinson heeft het moeilijk met The Batman

News
donderdag, 31 december 2020 om 11:30
the batmanf1613463823
De aankomende film ‘The Batman’ zal weer een nieuwe versie van de populaire superheld weergeven. Na de meest recentelijke optredens van Ben Affleck in Justice League en Batman v Superman, zal dit keer Robert Pattinson de rol op zich nemen. Hoewel velen ontzettend uitkijken naar deze film, is het volgens geruchten voor Pattinson zelf helemaal geen pretje.

Perfectionisme

Dit zou te maken hebben met het extreme perfectionisme van de regisseur van de film, Matt Reeves. Volgens de bron van Comicbook weet Reeves van geen stoppen als het aankomt op het opnieuw uitvoeren van scenes. Ieder klein detail moet perfect zijn en als dat het niet is, moet het opnieuw. Volgens de bron lijkt het soms alsof Reeves het zelf niet eens meer door heeft en gewoon niet meer weet wanneer hij moet stoppen.
Hierdoor zou het opnemen van de film verschrikkelijk zijn voor Robert Pattinson. Hij zit in een groot pak, wat soms erg vervelend kan zijn. Als je bepaalde scenes dan wel 50 keer opnieuw moet gaan doen, word je daar natuurlijk na een tijdje behoorlijk moe van. Dit zal ook te maken met de grote druk die de film met zich meebrengt. Niet alleen is dit voor Matt Reeves zelf een gigantisch project, maar ook voor DC Comics, die het succes van deze film nodig heeft.

Meer problemen

Nadat de trailer van The Batman uitkwam zijn er eigenlijk alleen nog maar problemen tevoorschijn gekomen. Ook deze film heeft tot nu toe veel last gehad van het coronavirus. De releasedatum van de film is nu al een flinke tijd verplaatst. Ook Robert Pattinson zelf kreeg een paar maanden geleden corona, waardoor de opnames stopgezet moesten worden.

Populair Nieuws