Daredevil: Born Again lijkt Netflix-locatie te bezoeken

News
woensdag, 06 maart 2024 om 16:00
daredevil charlie coxf1658736544
Disney en Marvel zijn momenteel druk bezig met een nieuwe Daredevil-serie. Daarover is nog niet veel bekendgemaakt. Maar setfoto’s onthullen een bekende locatie uit de Netflix-serie.
Het is lange tijd onduidelijk geweest in welke mate Netflix' Marvel-series nog canon waren. Maar onlangs zijn ze aan de officiële MCU-tijdlijn toegevoegd, dus vermoedelijk zullen er connecties zijn tussen de oude en nieuwe Daredevil-series. Onlangs zijn bijvoorbeeld al verschillende castleden uit de Netflix-serie gesignaleerd op de set van Daredevil: Born Again, terwijl het eerst leek alsof hun personages niet terug zouden komen.
Nu zijn er dankzij een Reddit-gebruiker foto’s opgedoken van een belangrijke locatie uit de Netflix-serie. Josie’s, de bar waar Matt Murdock en zijn vrienden vaak te vinden waren, lijkt terug te keren. Helaas lijkt het erop dat de bar in de nieuwe serie voorgoed gesloten is.

Daredevil: Born Again foto’s vol easter eggs

Dat Josie’s in de serie zit, zal voor veel fans op zich al leuk zijn, maar de foto’s onthullen nog allerlei easter eggs. Zo zit er een Wong-sticker op één van de ramen en is er een opvallende advertentie over het aannemen van een ander gezicht. Dan kan slaan op de held Wonderman, waarover ook een serie in de maak is.
Het is momenteel nog niet bekend wanneer Daredevil: Born Again op Disney+ verschijnt. Het moet ergens in 2025 zijn, maar er is nog geen datum. Vorig jaar heeft de productie enige tijd stilgelegen en in die tijd is de serie onder de loep genomen en flink op de schop gegaan.