Geliefde personages keren toch terug in Daredevil Born Again

News
donderdag, 08 februari 2024 om 9:00
daredevil charlie coxf1658736544
Het leek erop dat Daredevil Born Again het zou moeten doen zonder twee geliefde personages. Maar uit setfoto’s blijkt dat de personages toch terugkeren in de Disney+-serie.
Na drie succesvolle en populaire seizoenen op Netflix, maakt Daredevil dit jaar eindelijk de overstap naar Disney+. Hoewel Daredevil Born Again een nieuw verhaal zal vertellen, keren wel verschillende personages uit de Netflix-show terug. Zo zal Charlie Cox opnieuw de titelfiguur spelen, Vincent D’Onofrio in de grote schoenen van Kingpin stappen en zal Jon Bernthal verschijnen als The Punisher.
Twee geliefde personages zouden opvallend genoeg niet terugkeren. Deborah Ann Woll en Elden Henson als respectievelijk Karen en Foggy stonden niet op de castlijst. Ann Woll zei zelfs nog in een interview in november 2022 dat ze nooit benaderd was door Disney om de rol opnieuw te spelen.
Maar nu blijkt uit foto’s van de set dat de personages toch terugkeren, zo meldt Variety. Henson en Ann Woll zijn allebei te zien naast Charlie Cox. Ook is Wilson Bethel op de foto’s te zien, die eerder Bullseye speelde in de show op Netflix.

Terugkeer vanwege reshoots?

De verschijning van de personages van Karen en Foggy komt mogelijk door de teleurstelling bij de top van Disney in Daredevil Born Again. Tijdens de staking in Hollywood kon de show geëvalueerd worden en wat de executives zagen, daar waren ze niet blij mee.
De twee showrunners zijn als gevolg daarvan ontslagen en The Punisher-producent Dario Scardapane is aangesteld als de nieuwe showrunner. De serie zou daarnaast ook helemaal op de schop worden gegooid, wat de terugkeer van Karen en Foggy zou kunnen verklaren met een nieuw verhaal.