Daniel Craig vindt Knives Out 2 'heel anders' dan het origineel

News
maandag, 11 oktober 2021 om 16:30
screenshot 2021 10 11 155950f1661985681
Vorige maand werd al bekendgemaakt dat het filmen van Knives Out 2 afgerond is. Acteur Daniel Craig vindt Knives Out 2 heel anders geworden dan de originele Knives Out die in 2019 uitkwam. De film wordt geregisseerd door Rian Johnson.
Daniel Craig zal weer terugkeren in het tweede deel van Knives Out als Benoit Blanc. We zien hoe Benoit samen met zijn nieuwe team een nieuw moordmysterie probeert te ontrafelen. Craig bevestigde in een interview met Empire dat de film 'heel anders' is en hij is er 'erg enthousiast over' is.

Nog weinig bekend over Knives Out 2

Hoewel de film een echte titel nog moet krijgen, zijn de opnames wel al afgerond. Knives Out 2 heeft een gloednieuwe cast met onder meer Madelyn Cline, Dave Bautista, Kathryn Hahn en Kate Hudson. Craig wil nog niks weggeven over Knives Out 2, maar zegt wel dat we dus iets heel anders kunnen verwachten dan het verrassende origineel. Fans zijn razend enthousiast om te zien welke moord er nu weer opgelost moet worden in dit tweede deel. Er is nog geen officiële releasedatum voor de film, maar er wordt verwacht dat hij ergens in 2022 op het witte doek zal verschijnen.