Eerste trailer moordmysterie 'Knives Out' van Rian Johnson

  Rian Johnsons eerste film sinds Star Wars: The Last Jedi is Knives Out, een thriller die wordt omschreven als een typisch ‘whodunnit’, oftewel moordmysterie, verhaal. Lionsgate heeft een eerste trailer voor Knives Out uitgebracht die de indrukwekkende cast laat zien. De film komt uit op 27 november 2019.

  Welke acteurs spelen in Knives Out?

  Rian Johnsons intrede in de wereld van Star Wars met The Last Jedi heeft bij de regisseur voor flink wat naamsbekendheid gezorgd, zowel positief als negatief. Johnsons naam is niet het enige wat mensen naar deze film gaat trekken, Knives Out heeft namelijk een cast die bestaat uit een aantal bekende gezichten.

  Sterren die die voorbij komen zijn onder andere Daniel Craig (James Bond), Chris Evans (Captain America), Jamie Lee Curtis (Halloween) en Toni Collette (Hereditary). Voor Chris Evans is dit een van de eerste films waarin hij te zien zal zijn sinds hij afscheid nam van Captain America in Avengers: Endgame.

  Wat is er allemaal te zien in de eerste Knives Out trailer?

  Knives Out speelt zich af als volgt: Tijdens een familiebijeenkomst wordt op mysterieuze wijze de vader des huizes (Christopher Plummer) omgelegd. Twee politie-inspecteurs (Daniel Craig en Lakeith Stanfield) komen de zaak onderzoeken en komen erachter dat dit lastiger is dan zij dachten.

  In de eerste trailer voor Knives Out is onder de muziek van Frank Sinatra te zien hoe bizar de situatie is. Dit komt vooral door de disfunctionele familie die vol zit met grote geheimen, gespannen relaties en vreemde personages. Rian Johnson heeft zich voor Knives Out laten inspireren door schrijfster Agatha Christie die bekend staat om haar ingewikkelde moordmysteries.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.