Team 2 van One To Watch FIFA 22 is bekendgemaakt

News
maandag, 11 oktober 2021 om 16:00
fifa 22f1633104591
De nieuwe One To Watch spelers voor FUT van FIFA 22 zijn bekendgemaakt. Het is een interessante selectie, met nieuwe aanwinsten voor je team in de populaire voetbalgame.
Team twee van de One To Watch (OTW) kaarten zijn bekendgemaakt door EA. Dat heeft de ontwikkelaar gedaan via Twitter. De sterkste speler is op het moment Lionel Messi, met een score van 93. Uiteraard kan deze score nog aangepast worden, aangezien de OTW kaarten gebaseerd zijn op de statistieken van de spelers in het echte leven. Een andere speler die nu te verkrijgen is, is Barcelona-speler Memphis Depay. Hij heeft een score van 85 gekregen.
Ook andere spelers hebben hun entree in de One To Watch kaarten gemaakt. Zo kan je nu ook de Spanjaard Sergio Ramos kopen om jouw verdediging te versterken. Hij heeft een solide score van 88. Ook middenvelders De Paul en Sabitzer zijn helemaal klaar om elk FUT team in FIFA 22 bij te staan. De Paul heeft een voorlopige score van 82 en Sabitzer staat nu op 84.
Verder staan ook nog de twee aanvallers Lukaku en Ings in het lijstje. Samen met de middenvelder Cucurella, die een score van 81 heeft, word je team helemaal compleet. Tot slot staan de spelers Tomori, Konate en Hector Bellerin tot je dienst.

Wat is One To Watch?

FIFA 22 One To Watch spelers is een nieuw soort kaart die te verkrijgen is in FUT. De statistieken van de spelers zijn gebaseerd op hun huidige prestaties op het veld en kunnen dus ook in-game veranderen. Het is een nieuwe en leuke manier van aankopen doen, omdat je nu ook echt een gok kan wagen om een nieuwe speler aan te schaffen van wie jij denkt dat hij het goed zal doen. In het eerste team van OTW kwamen spelers als Cristiano Ronaldo en Steven Berghuis voorbij.

Populair Nieuws

Laatste Reacties