Update - Nog meer nieuwe namen voor Knives Out 2

News
woensdag, 19 mei 2021 om 11:00
ko d10 04517 rf1620723735
Dave Bautista komt samen met Daniel Craig voor de nieuwe film Knives Out 2. Het vervolg op Knives Out is door Netflix overgekocht voor een flink bedrag en brengt hopelijk net zoals het origineel weer een spannend en mysterieus verhaal!

Update - Cast van Knives Out 2 blijft groeien

Terwijl Dave Bautista pas net werd onhuld voor de cast voor Knives Out 2, is nu ook duidelijk dat WandaVision-ster Kathryn Hahn onderdeel uitmaakt van de cast. Hahn speelt in de film samen met namen als Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe en de eerder aangekondigde Dave Bautista.
Naast Hahn is er nog een nieuwe naam toegevoegd aan de cast van Knives Out 2. Leslie Odom jr. is namelijk ook aan de cast toegevoegd. De acteur kun je kennen van zijn rollen in Hamilton als Aaron Burr en zijn vertolking van Sam Cooke in One Night in Miami.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Daniel Craig keert in het vervolg terug als de slimme detective Benoit Blanc. Helaas is Craig waarschijnlijk de enige die nog terugkeert van de cast van deel één. Het verhaal is nog niet bekend, maar wel is verwacht dat de detective dit keer een nieuw mysterie moet op gaan lossen. Nu Bautista ook bij de film komt is het vrij zeker dat er een grote nieuwe cast aan zit te komen.
Welke rol Bautista gaat krijgen is nog helemaal niet duidelijk. Alles is nog een groot geheim en een echte onthulling moet nog gedaan worden. Het wordt een interessante nieuwe rol voor Bautista, zeker aangezien veel hem kennen van Guardians of the Galaxy. Binnenkort keert hij ook terug in Thor: Love and Thunder en verschijnt in een unieke zombie film, Army of the Dead.

Opnames van Knives Out 2 starten in de zomer

Netflix heeft vorig jaar de rechten van de Knives Out reeks overgekocht en dit kostte ruim 450 miljoen dollar. Hopelijk was het een goede zet van Netflix en krijgen we een waardig vervolg op het origineel. Net als het origineel regisseert Rian Jonhson Knives Out 2. De planning voor nu is dat de opnames beginnen in de zomer in Griekenland, maar verder is er weinig bekend rondom data en/of verwachtingen.
Dit artikel is op 14 mei 2021 bijgewerkt.