Cyberpunk 2077-ontwikkelaar waarschuwt voor oververhitte PC door Phantom Liberty

News
dinsdag, 12 september 2023 om 16:30
cyberpunk 2077f1681208905
Het lijkt erop dat Phantom Liberty veel van je PC gaat vragen. Cyberpunk 2077-ontwikkelaar CD Projekt RED roept spelers namelijk om de koeling in hun PC te checken.
Spelers hebben er een lange tijd op moeten wachten, maar over twee weken verschijnt eindelijk Phantom Liberty, de grote uitbreiding voor Cyberpunk 2077. Met de uitbreiding zullen er een aantal nieuwe grafische uitdagingen worden toegevoegd voor PC’s, want eerder heeft CD Projekt RED al bekendgemaakt dat de system requirements omhoog gaan met de release van Phantom Liberty.
De uitbreiding kan mogelijk ook voor een aantal oververhitte PC’s gaan zorgen. Dat blijkt uit een tweet van Filip Pierscinksi, de lead scene programmer voor de game. De ontwikkelaar roept spelers op om alvast de koeling van hun PC te checken, als ze van plan zijn om Phantom Liberty te gaan spelen.

“Controleer voordat we Cyberpunk 2077 2.0 en Phantom Liberty uitbrengen de omstandigheden van je koelsystemen in je pc. We gebruiken alles wat jullie hebben, dus we verwachten een CPU load van 90 procent op een 8 core processor.”

Cyberpunk 2077 gaat op de schop

Met de lancering van Phantom Liberty wordt er niet alleen meer content aan de game toegevoegd, er gaan ook veel systemen op de schop. Zo zullen de skill trees in Cyberpunk 2077 niet alleen meer opties erbij krijgen, maar ook de indeling wordt anders en bestaande skills worden aangepast.
Een aantal veranderingen zijn niet alleen voor spelers die de uitbreiding kopen. De update zal ook de base game aanpassen. De uitbreiding en de Cyberpunk 2077 2.0 update komen allebei uit op 26 september.

Populair Nieuws